Course Overview

Hihetetlen pillanatnak lehetünk a részesei. A világ gyorsan változik. Noha egyesek szerint a zavargások, a világjárvány, a gazdasági és politikai problémák egyre súlyosbodnak, ez ritka lehetőség a gyors átalakuláshoz.

 • Who is this course for?

  This course is for people who want to make our world a better place.

 • What will you learn?

  You will learn the karmic reasons that we can manifest a golden age in this world and the qualities you need to cultivate in yourself to be a part of that change.

 • What is the benefit?

  You will know what qualities you need to focus on in yourself to bring about the Golden Age in this world.

Course Curriculum

 • Understand what the Dzokden dharma is, who it is attributed to and what it means

 • Learn how Shambhala transformed themselves into a Golden Age of peace and harmony

 • Uncover the qualities we need to cultivate in ourself to manifest the golden age

Instructor(s)

Khentrul Rinpoche

Miatt Jonang Kalachakra

Khentrul Rinpoché Jamphel Lodrö a Dzokden alapítója és igazgatója. Rinpoche az alábbi könyvek szerzője: A szent igazságod feltárása I. II. III. kötet, A nagy középút: A más-üresség jonang nézetének magyarázata, Boldogabb élet, A mélységes ösvény rejtett kincse. Rinpoché életének első 20 évét jakpásztorként, mantrákat kántálva élte a tibeti fennsíkon. A bódhiszattvák ösztönzésére elhagyta családját, és különféle kolostorokban tanult, az összes tibeti buddhista hagyomány, több mint huszonöt mesterének irányítása alatt. Felekezeti elfogultságtól mentes megközelítése miatt Rimé (elfogulatlan) Mester címet kapott, és a híres Kálacsakra mester, Ngawang Chözin Gyatso reinkarnációjaként azonosították. Míg tanításainak középpontjában az a felismerés áll, hogy a világ minden szellemi hagyományának sokfélesége nagy jelentőséggel bír; ő maga a Jonang-Shambhala hagyományra összpontosít. A Kálacsakra (az idő kereke) tanításai mélységes módszereket tartalmaznak a külső környezetünk, illetve a testünk és tudatunk belső világának harmonizálására, hogy végül elérjük a béke és a harmónia aranykorát (Dzokden).

Ven. Tenpai Gyaltsen

Ven. Tenpa’i Gyaltsen and his root teacher, the Kalachakra Master Khentrul Rinpoche Jamphel Lodrö, have collaborated on many English books from the basics of meditation up to the advanced yogic practices of the Six Vajra Yogas. Tenpa’i Gyaltsen is currently based at the Suchandra Institute in Austria, and is the president of Dzokden, a not-for-profit organization dedicated to the manifestation of the golden age through the study and practice of Kalachakra.